Verkoopprocedure

Hoe verder na start verkoop?

Stap 1: Oriënteer je op de website voor je favoriete bouwnummer(s)

Op de website vind je alle informatie om je favoriete bouwnummers te kiezen.

 

Stap 2: Schrijf je in op je favoriete bouwnummer(s)

Als je je favoriete bouwnummer of bouwnummers hebt gekozen, kun je je inschrijven. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier op de website. Het is mogelijk om je voor meerdere bouwnummers in te schrijven, in volgorde van je voorkeur.

 

Stap 3: Woningen worden toegewezen

Heijmans wijst de woningen toe op basis van eerste voorkeur. Bij de toewijzing gaan we de bouwnummers toewijzen op volgorde van de opgegeven voorkeuren. Je kunt alleen een bouwnummer toegewezen krijgen als je daadwerkelijk voor dat bouwnummer hebt ingeschreven.

 

Stap 4: Heb je een woning toegewezen gekregen?

Dan word je gebeld door de makelaar. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je een email en kom je op de reservelijst.

 

Stap 5: Gesprek met de makelaar

De makelaar zal persoonlijk contact met je opnemen als je een woning toegewezen hebt gekregen. Er wordt dan direct een afspraak met je ingepland om jouw toegewezen woning met je te bespreken.

 

Stap 6: Optie en koop-aannemingsovereenkomst

We gaan er vanuit dat je goed voorbereid bent op een dergelijke grote aankoop en dat het gesprek plaatsvindt. We hopen natuurlijk dat je na het gesprek met de makelaar nog steeds enthousiast bent. Je krijgt dan een optie op dit bouwnummer. Je kunt je dan verder verdiepen in de aankoop. Uiteraard kun je aanvullende vragen stellen aan de makelaar. De optie termijn duurt ongeveer een week. Aansluitend gaan we over tot het ondertekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst als je besluit dat het helemaal jouw huis is!