Ontdek Heesselt Een unieke plek, middenin de natuur en aan de Waal

Heesselt

Het oude kerkje met de trotse Middeleeuwse toren is niet te missen. Alle straten van Heesselt komen uit bij de kerk. Het is een rijksmonument met bovendien een heel bijzonder met bladgoud belegd Knipscheerorgel. Nog zo’n blikvanger is de Dikke Toren. Nog altijd weten Duitse schippers precies waar ze zijn als ze ‘der Alte’ zien staan pronken langs de Waal.

dijkje heesselt

Van de natuur, zo in de stad

In 20 minuten ben je in hartje Tiel. Met haar historische centrum met sfeervolle winkelstraatjes is Tiel is een heerlijke stad om te shoppen, culinair te genieten én cultuur op te snuiven. Ook op slechts 20 minuten vind je Culemborg. In deze creatieve stad met veel café’s en terrassen heerst een bruisende sfeer en in de oude binnenstad vind je veel galerieën en ateliers.

Liever het vertier opzoeken in de grote steden? Den Bosch ligt op 30 minuten, Utrecht op 40 minuten en Amsterdam bereik je al binnen een uur!

Prachtig wonen aan de Waal

Eindeloos wandelen door de uiterwaarden. De vogeltrek volgen. Kuddes Konikpaarden tegenkomen en het lekkerste fruit kopen en plukken. Op je supboard de mooiste plekken ontdekken en elke dag weer zul je je verbazen over de verrassende vergezichten. In Hof van Heesselt laat je de drukte van alledag achter je. Hier leef je met de seizoenen, geef je je energie een boost, kom je tot rust en geniet je van al het moois om je heen.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.