Over Hof van Heesselt Landelijk wonen aan de Waal

Kleinschalig mét variatie

In samenwerking met Thuis in Bouwen en EVE Architecten realiseert Heijmans in het West-Betuwse Heesselt een bijzonder project. Kleinschalig, luxe en gevarieerd. In Hof van Heesselt woon je op een droomlocatie. Grenzend aan de Heesseltsche uiterwaarden komen twaalf prachtige royale woningen in zes verschillende typen verdeeld over twee-onder-een-kap, geschakelde en vrijstaande woningen.

Bekijk de woningtypes →

 

“Deze nieuwe plek heeft een
prachtige ligging. Dat is wat
Hof van Heesselt zo bijzonder
maakt. Achter de dijk van de
Waal.
Net iets buiten het dorpje
Heesselt. Centraal in Nederland.
Maar toch landelijk en vrij.”

~ Edwin van Elk
Architect EVE Architecten

Duurzaam én natuurinclusief wonen

De natuur rondom Hof van Heesselt heeft veel te bieden. Zoals het Natura 2000 gebied Rijntakken aan de buitenzijde van de dijk. Daar gaan we zorgvuldig mee om én we voegen ingrediënten toe die bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Dat doen we in Hof van Heesselt bijvoorbeeld met inheemse beplanting en wadi’s. Goed voor de biodiversiteit.

De woningen zijn gasloos, en in de basis bijna energieneutraal oftewel BENG. Ruimte en comfort gaan zo hand in hand met duurzaam en energiezuinig wonen. Dankzij een lucht/water warmtepomp is het in de winter comfortabel en in de zomer kun je het een paar graden koeler maken. De daken zijn voorzien van zonnepanelen. De woningen met de rietendaken hebben zonnepanelen op de berging. En wat heel handig is; je kunt de laadpaal voor je elektrische auto koppelen aan de zonnepanelen. Dàt is echt duurzaam autorijden.

Wonen in een hof

Achter de Waalbanddijk vormen de twaalf woningen samen een ruim opgezet hof waar groen de toon zet. De architectuur sluit naadloos aan op de omgeving; landelijk, sfeervol en robuust. In het oog springen rieten daken, houten gevels, het gebruik van verschillende kleuren metselwerk en karakteristieke raampartijen. Het geheel is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap. De woningen liggen op zeer royale kavels. Van 563 tot maar liefst 999 m2.

Bekijk de woningtypes →

 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.