Beleef Hof van Heesselt Wandeltocht met Jesse Zwart van Dagje in de natuur

Hof van Heesselt wandeltocht zaterdag 28 oktober 

Natuurgids Jesse Zwart, bekend van Dagje in de natuur, heeft een tocht rondom Hof van Heesselt uitgezet. Hij laat de mooiste plekjes zien, vertelt over de natuur, over vogels en leert je er écht naar kijken. Wandelschoenen aan en laat je verrassen!

Natuurlijk gaan we tijdens de tour ook naar de projectlocatie. Daar zijn de kavels uitgezet en staan borden met afbeeldingen van de woningen.

Lees meer over Jessse Zwart →

 

Ben jij erbij?

Programma

9.45 uur – ontvangst bij Stokerij Lubberhuizen (Waalbandijk 10-12 in Varik) met koffie/thee/vruchtensap en wat lekkers.

10.00 uur – start wandeling met Jesse Zwart van Dagje in de natuur. Jesse zorgt voor verrekijkers.

± 12.15 – uur terug bij Stokerij Lubberhuizen.

 

Trek gekregen van de wandeling? Wij zorgen voor een broodje en een drankje. Ook is er gelegenheid om artist impressies van de woningen en de plattegronden te bekijken en vragen te stellen aan het projectteam.

 

We zijn te gast bij Jeneverstokerij Lubberhuizen. Hier wordt van Betuws fruit een vermaarde Eaux de Vie gestookt. Vind je het leuk om na de wandeling een kijkje te nemen in de stokerij? Ook dat kan op zaterdag 28 oktober! Er is een beperkt aantal plekken. Wil jij erbij zijn? Reageer dan snel We willen graag weten hoeveel verrekijkers er nodig zijn. Wil je voor 18 oktober laten weten of we op jouw komst kunnen rekenen?

De aanmelding voor de wandeltocht is gesloten