Voorjaar in Hof van Heesselt Maak het mee!

In Hof van Heesselt leef je met de seizoenen. Van dromerige zomerse zonsondergangen aan de oever van de Waal tot voorbijrazende wolkenluchten in de herfst. Allemaal prachtig. En toch is de lente misschien wel het allermooist. Stel je eens voor dat je nu al zou wonen in Hof van Heesselt en elke dag zou kunnen genieten van de ontwakende natuur. Dankzij het kleinschalige karakter – een hofje met slechts 12 woningen omringd door natuur – beleef je het echt mee.

Welke vogel kondigt de lente aan?

Wie hoor je het eerst? En wíe hoort ‘m het eerst? Is het de merel of toch het roodborstje. De kans is groot dat je ze allebei hoort. En ook de winterkoning en de heggenmus zijn er al vroeg bij. Worden de dagen langer, dan komen de echte zangvogels in actie. Misschien hoor je zelfs de blauwborst. Verscholen in het riet zingt hij er stevig op los. Buiten is het natuurlijk prachtig, maar ook binnen geniet je ervan. Dankzij de ligging van de woningen en de grote raampartijen mis je niets van al het moois om je heen. Verrekijker in de aanslag en ontdek wie er zo mooi fluiten.

Wonen in een hof →

Tips voor je eerste lente in Hof van Heesselt

Alsof je woont in een schilderij

Van Gogh liet zich inspireren door bloesem en vele kunstenaars met hem. Vanaf april kleuren Heesselt en omgeving wit dankzij de pruimenbloesem. Gevolgd door het roze van de kersen en vervolgens weer het witste wit van perenbloesem. Er is geen boom die zoveel bloemen per vierkante centimeter tak heeft als de peer. De appel sluit de rij en doet dat met een mix van roze en wit. In Hof van Heesselt maak je het allemaal mee in de boomgaarden die je omringen. Ook de eigen tuin leent zich prima voor fruitbomen. Ruimte genoeg. De kavels variëren van ca. 563 m² tot maar liefst ca. 999 m². Wil je nu al de bloei meemaken? Download de gratis Bloesemalert-app!

Waar vind je nog zo’n plek? En zulke woningen?

Unieke kans want het zijn er maar twaalf… Dus ontdek snel welke woning bij je past en ga voor gezond!

Inschrijven woning →